Wachttijden

Helaas hebben ook wij wachttijden. Hieronder zie je de retrospectieve wachttijden. Dat betekent dat we terugkijken hoe lang mensen gewacht hebben in het recente verleden. Deze cijfers komen van de algemene site van GGNet.

De wachttijden voor Amarum Zutphen en Amarum Nijmegen veranderen echter continu, een reƫle indicatie op deze site aangeven is dan ook niet aan de orde; op het moment van plaatsen, is de wachttijd alweer achterhaald. Gelukkig kan je zelf invloed uitoefenen op je wachttijd .

Hoe eerder je alle benodigde formulieren en informatie aanlevert, hoe sneller je daadwerkelijk ingepland wordt voor een intake en hoe eerder je dus aan de beurt bent. Dus als we verzoeken om vragenlijsten in te vullen of informatie van eerdere behandelingen op te sturen, doe dat dan zo snel als mogelijk.

Tot de intake kunnen we helaas geen hulp bieden. We werken hard aan het verkorten van de wachttijd.

Twee ervaringsdeskundige ouders hebben in samenwerking met Buro Puur en Annemarie van Elburg een voorlichtingsfilm en een bijbehorende kaart ontwikkeld voor ouders, die met hun thuiswonende kind wachten op professionele hulp. De film en de kaart bevatten handvatten die helpend kunnen zijn in de ingewikkelde periode, die voorafgaat aan een behandeltraject.

Laatste update: 08 jan 2021

Nijmegen

Aanmeldwachttijd Behandelwachttijd
Amarum 15 weken 9 weken
Eetstoornissen 14 weken 9 weken
Overige stoornissen in de kindertijd 16 weken 6 weken

Zutphen

Aanmeldwachttijd Behandelwachttijd
Amarum 10 weken 8 weken
Eetstoornissen 10 weken 8 weken