Direct naar:

Familievoorlichtingen in 2020

In 2020 zullen er in Zutphen en Nijmegen familievoorlichtingen worden gehouden over eetstoornissen. De avonden worden georganiseerd door GGNet Amarum in samenwerking met Ixta Noa, een zorgorganisatie die werkt voor mensen met een psychische stoornis of verslaving.

Gepubliceerd: 24 januari 2020

Waar en wanneer

Familievoorlichting Zutphen

  • 12 november 2020

De voorlichtingen starten om 19.00 uur en duurt naar verwachting tot 21.30 uur.

Locatie Nijmegen: St. Annastraat 312 C, 6525 HG te Nijmegen (op de 1e etage).

Locatie Zutphen: RGC Zutphen (tweede etage), Den Elterweg 75, ingang GGNet aan de achterzijde van het ziekenhuis.

Deelname is kosteloos.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld om patiƫnten, familieleden en direct betrokkenen te ondersteunen en te informeren. Als jij belangstelling hebt voor een bijeenkomst, dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 088-4982662. Graag vernemen wij per aan te melden persoon voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer. De contactpersoon is Marlieke Theloosen, ervaringsdeskundig medewerker van Ixta Noa. Ook voor vragen of informatie kun je bij haar terecht. Telefoonnummer: 06-16318252.

Door de grote belangstelling voor de familievoorlichting zal het maximum aantal deelnemers snel worden behaald. Wil je aan een avond deelnemen, meld je dan zo spoedig mogelijk aan.